VILKÅR OG BETINGELSER


Yes - I know.. Det er super kedeligt - men også nødvendigt og vigtigt! Derfor finder du her mine vilkår og betingelser

Betaling


Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen og der kan derfor forekomme prisændringer - dog ikke hvis du har booket en fotografering på forhånd.


Har du indbetalt et depositum gives dette ikke retur ved afbud mindre end 14 dage inden din fotografering. (Depositum ved bryllups refunderes ikke)


Vi imod betaling i kontanter, dankort og bankoverførsel og -

alle angivne priser er i DKK og inkl. moms efter nuværende momsregler.

Afbestilling


Afbestilling skal foregå minimum 48 timer før fotograferingens start.

Overholdes dette ikke opkræves der et gebyr a 399,- kr.


Ved sygdom eller andre tilfælde hvor det er nødvendigt at aflyse på dagen

kan dette lade sig gøre ved bestilling af ny tid med det samme. 


Ved udeblivelse opkræves det fuldt aftalte/bestilte beløb med betalingsfrist på 7 dage.

Returret


ARDK Media yder fuld fortrydelsesret på selve fotograferingen, hvis du ikke er tilfreds med de billeder du har fået til udvælgelse. Er man ikke tilfreds, er det derfor vigtigt, at man giver udtryk for dette umiddelbart efter fotograferingen.


Der ydes ikke returret på digitale filer der er udvalgt og downloadet af kunden.


Ønsker du at få rettet i filerne kan dette gøres for et mindre beløb.


Ved print af billeder, er den afgivne bestilling bindende, da tryk-processen bliver igangsat umiddelbart efter bestillingen er afgivet. 

Sikkerhed og GDPR


Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig.

Du skal blot sende en mail til kontakt@ardkphoto.dk og oplyse dit navn og din adresse. Du vil hurtigst muligt herefter modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.


Alle sessioner og billeder gemmes 2 år efter afsluttet dato, som lokal backup. Dvs. billederne gemmes ikke hos tredjepart. Du vil indenfor denne periode have muligheden for at modtage billederne digitalt igen, skulle du miste dem, dette koster 299,- for genaktivering af galleri.

Ophavsret


ARDK Media har altid fuld ophavs- og brugsret over alle sine billeder. Ønsker du ikke dine billede brugt i f.eks reklame skal dette meldes til fotografen.


Billederne må ikke redigeres eller beskæres. 


Der må ikke deles billeder online med vandmærke på da disse ikke er betalt.


Det er ikke tilladt at benytte billeder købt hos ARDK Media i kommerciel kontekst, medmindre andet er aftalt. Der skal altid krediteres ARDK Media i denne sammenhæng.


Billeder der deles online på, for eksempel Facebook, Instagram og private hjemmesider, skal nævnes med fotografens navn/signatur. Du kan se mere information på www.ophavsret.dk


Det er ikke tilladt at benytte billeder købt hos ARDK Media i kommerciel kontekst, medmindre andet er aftalt. Der skal altid krediteres ARDK Media i denne sammenhæng.


Billeder der deles online på, for eksempel Facebook, Instagram og private hjemmesider, skal nævnes med fotografens navn/signatur.